Política de privadesa

Qui som

L’adreça web, i els seus continguts, són propietat de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Guineueta-Nou Barris, amb CIF G-58.455.304, i número d’inscripció 9572 al registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya.

Dades personals

Si feu una consulta en la secció “Rebre informació”, les seves dades (nom, adreça de correu i número de telèfon) seran utilitzades únicament per la gestió que expressament s’inclogui a la secció de text. Una vegada fet, les dades seran destruïdes.

En cas d’apuntar-se al butlletí, les dades quedaran en registre per l’enviament de comunicacions esporàdiques amb informacions de l’Associació de Veïns i Veïnes, o d’altres qüestions d’interès per les persones del barri, fins que l’interessat demani el contrari. Es pot fer via correu electrònic a: secretaria@avvguineueta.org.

En tot cas, es pot renunciar al tractament de les seves dades a la següent direcció postal:

Associació de Veïns i Veïnes de La Guineueta-Nou Barris
Rambla del Caçador 1, baixos
08042 Barcelona

Galetes i contingut incrustat d’altres llocs web

La nostra web no utilitza galetes de cap mena, però si les xarxes socials incrustades a la plana principal o d’altres continguts inclosos. El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

L’Associació de Veïns i Veïnes de La Guineueta-Nou Barris no comparteix les dades amb cap persona o entitat, excepte que l’interessat ho determini de manera directa per la gestió d’algun assumpte que ho requereixi.